Welkom!

Welkom op onze site.

Stichting Samenspraak Apeldoorn is een projectbureau dat is opgericht om projecten te ondersteunen die voldoen aan onze standpunten. De Dialoog staat daarbij hoog in het vaandel.  Of het nu gaat om cultuurverschillen, leeftijdsverschil of verschil in bevolkingsgroepen, de Dialoog is een geweldige manier om elkaar te leren kennen.

Wij kunnen u, onder andere, ondersteunen bij:

  • adressenbestand opstellen en/of bijhouden
  • uitnodigingen opmaken en versturen
  • flyers maken
  • dialoogbegeleiders opleiden

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vacature Coördinator

Samenspraak zoekt coördinator.

Om de evenementen en/of activiteiten van Samernspraak te organiseren, coördineren en de communicatie rondom aanmeldingen, reserveringen van de Dialoog in goede banen te leiden, zijn wij op zoek naar een coördinator voor ons projectbureau.
De functie is op ZZP-basis voor 2 ochtenden per week (ca. 8 uur) gedurende 10 maanden per jaar.

Neem voor meer informatie contact op met Jacqueline Pol via info@samenspraakapeldoorn.nl of bel 06 137 060 35

Dialoog CNV Collectief

CNV Connectief en Apeldoorn in Dialoog organiseren op woensdag 27 juni een dialoogavond over ‘Elkaar zien op de arbeidsmarkt’ in Apeldoorn.

Meer weten of aanmelden? Kijk in de agenda, op www.apeldoornindialoog.nl of klik op deze link: www.apeldoornindialoog.nl/CNV dialoog

Deelnemers Dag van de Dialoog krijgen weer uniek geschenk.

In verband met het grote succes van vorig jaar geeft Stichting Samenspraak Apeldoorn dit jaar weer het boekje “Dialogeren” cadeau aan deelnemers..

Stichting Samenspraak Apeldoorn geeft aan de deelnemers van de Dag van de Dialoog een, door hen zelf samengesteld geschenkboekje. Als dank voor de deelname, als herinnering wat een dialoog is en natuurlijk om het begrip dialoog verder te verspreiden.

Het boekje is makkelijk te lezen, daar de stof kort wordt gehouden. Het bestaat o.a. uit de uitleg over de dialoog, anekdotes, een paar grappige tekeningen en uitspraken van bekende en onbekende mensen.

Heeft u ook interesse in dit boekje? Geef u dan op voor een dialoog. Het kan nog t/m zondag 5 november. Locaties en tijden zijn te vinden op: www.apeldoornindialoog.nl
U heeft interesse, maar doet niet mee aan de Dag van de Dialoog? Neem dan contact op met Stichting Samenspraak Apeldoorn.

De Dag van de Dialoog zal in november gehouden worden. Het thema dit jaar is: Elkaar zien.

Beveiligd: Besloten

De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Vul het wachtwoord hieronder in om hem te kunnen bekijken: